Kurser m.v.

Er I ved at arrangere et seminar, et gå-hjem-møde eller en uddannelsesdag for fagfolk, hvor det er relevant at høre om byggeaffald? Så har I mulighed for at bestille en indlægsholder fra Videncenter for håndtering og genanvendelse af byggeaffald. Vi har også åbne kurser - de næste er til september 2018.

Muligheder:

Faglige indlæg om byggeaffald
Book os som indlægsholder til et gå-hjem-møde, uddannelsesdag eller lignende. I dialog med os tilrettelægger du vinklen for det faglige indlæg.

Seminarer
Seminar målrettet VHGB’s fire målgrupper – bygherrer, rådgivere, entreprenører og kommuner og giver dig et godt overblik over dine ansvar og pligter

Videregående seminarer
Seminarerne er rettet mod aktører, der har behov for særlig viden om håndtering af byggeaffald, fx seminarer med fokus på reglerne, screening og kortlægning af bygninger eller om genanvendelse af byggeaffald.

Der er også mulighed for at bestille et skræddersyet forløb, der er tilpasset jeres behov.

Åbne kurser
Så har VHGB igen åbnet op for tilmelding til vores populære grundkursus i byggeaffald. Du kan vælge mellem d. 12/9 i Kbh. og d. 14/9 i Aarhus. Kurset giver en grundig indføring i regler og ansvar samt i en række nøgleprocesser omkring det at håndtere byggeaffald. Det koster kun 500 kr. Læs mere.

Varighed for faglige indlæg og seminarer
Faglige indlæg inklusive spørgerunde vil typisk have en varighed på mellem 45 minutter og 1,5 timer. Form og præcis varighed aftales nærmere, så det kommer til at passe til netop jeres behov.

Seminarer vil typisk afholdes som et halvdagsforløb. Form, mødested osv. aftales nærmere, så det passer til netop jeres behov.

Målgruppe og forbehold
Den primære målgruppe er byggeriets aktører. Videncentret stiller krav om minimum 25 deltager til faglige indlæg og seminarer. Der er et loft for, hvor mange indlæg og seminarer Videncentret kan gennemføre per år, så book os i god tid, hvis du vil være sikker.

Pris
Faglige indlæg med en kommerciel vinkel kræver betaling. I betaler kun 3.000 kr. ex. moms for at få en af vores faglige eksperter ud til jeres event. Det dækker kørepenge, mens selve indlægget og forberedelsestid dækkes af VHGB.

For seminarer betales typisk 500 kr. per deltager per seminar. Det dækker afholdelsen af arrangementet, mens forberedelsestid og evt. kørsel og udgifter til mødested og forplejning dækkes af VHGB.

Kontakt
Kontakt Videncentret for at høre mere om mulighederne for et fagligt indlæg til jeres event eller afholdelse af et seminar på
tlf. 72 20 29 30 eller info@vhgb.dk