Cases & mere viden

CASE: Genbrugshus i Odense

Projektets formål var at gennemføre et fuldskala forsøgsprojekt og opføre et byggeri med henblik på størst mulig genanvendelse af bygningsmaterialer.

CASE: Katrinedals Skole

Projektets formål var at opføre ny skolebygninger på Katrinedals Skole i Vanløse ved at anvende genbrugte mursten fra nedrivningen af en anden bygning, som også ligger i Københavns Kommunes område (på Bispebjerg Hospital).

CASE: Nedrivning af Brunhøjskolen

Projektets formål var at nedrive Brunhøjskolen i Holbæk Kommune. Der var fra projektets start fokus på en høj grad af genanvendelse, hvilket viste sig at give god mulighed for økonomiske besparelser.

CASE: CLEAN genanvendelse af byggeaffald

Projektet handler om innovativ udbud af nedrivningsprojekter med henblik på størst mulig kvalitativ genanvendelse og afsætning af byggeaffald.

CASE: Gen Byg Data, Skive

Projektet Gen Byg Data har skabt en åben platform, der tilbyder data om fremtidige forventede tilgængelige materialer og ressourcer fra eksisterende bygninger samt allerede tilgængelige genanvendelige materialer og ressourcer.

CASE: Håndtering af brandtomter

Efter en butik nedbrændte, skulle man beslutte, hvad der skulle ske med brandtomten. Alle indre dele af bygningen var kraftigt påvirket af sod og en del inventar og varer, der ikke var brændt, var helt eller delvist smeltet.